Openingstijden: 
9 uur tot 19.00 uur

Behandeling volgens afspraak

Telefoon: 030-2615192

Bij SPOED na 19.00 uur en in het weekend: 0900-2223000

 

Urine off: een schoonmaakmiddel van urine

 

Een ongelukje kan altijd gebeuren, ook in huis. Denk bij voorbeeld aan een pup die nog niet zindelijk is of een oudje die het net niet meer heeft gered tot uitlaattijd. Katten kunnen sproeien en reuen hun poot optillen om hun geur te markeren op ongewenste plekken. Het vervelende is dat urine een penetrante geur heeft die de dieren aan kan zetten tot opnieuw op die plek te gaan plassen. Belangrijk is dus om die plaatsen zeer goed te reinigen om te voorkomen dat het dier in herhaling valt.

 

De geconcentreerde spray urine off werkt tegen scherpe sproei- en urinegeur en hecht ook goed aan verticale objecten. Het middel gaat een chemische binding aan met de urine, zelfs als die oud en opgedroogd (uitgekristalliseerd) is. De kristallen die eens zijn gevormd, zijn niet water-oplosbaar en dus niet goed meer schoon te maken. Deze vloeistof laat de kristallen oplossen en zo verdwijnt de urinegeur. Bovendien zit er een feromonenblokker bij die voorkomt dat het dier achteraf op dezelfde plaats gaat plassen.

 

Het product laat geen vlekken achter en kan ook op textiel, tapijt, stoffen bekleding van meubels, enz. worden gebruikt.

 

kat