nicole

Nicole is na haar stage blijven plakken bij de dierenkliniek en sinds november 2016 in dienst. Ze wist op jonge leeftijd al dat ze later met dieren wilde gaan werken en is begonnen met de studie diergeneeskunde maar deze studie en het werk als dierenarts bleken toch niet helemaal bij haar te passen.
Omdat het werken met zowel mens als dier en de medische wereld haar erg interesseren heeft ze besloten de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent bij het cursuscentrum Dierverzorging in Barneveld te gaan volgen. Deze keuze bevalt haar erg goed, vooral de praktische kant van het beroep spreekt haar erg aan.

Nicole is opgegroeid met honden en katten en woont samen met haar man en twee zoons Mees en Jip in Nunspeet. Hun beestenbende bestaat uit hond Guus en twee katten, de broers Muis en Lummel. Ze hoopt hier bij de dierenkliniek veel bij te blijven leren en zich verder te kunnen ontwikkelen als paraveterinair. Nicole heeft de opleiding tot kattentrimmer gevolgd waarbij ze verschillende manieren heeft aangeleerd om de vacht van katten te ontwollen of te scheren. Daarnaast houdt ze zich bezig met het schrijven van teksten, nieuwsbrieven en het onderhouden van de website en facebookpagina.

Nicole werkt op dinsdag en donderdag.