IsabellaMaaike werkt sinds maart 2004 bij Dierenkliniek Zamenhofdreef. Na ruim 6 jaar bij een reclamebureau te hebben gewerkt, wilde ze haar passie volgen, dus is ze begonnen aan de opleiding tot dierenartsassistente aan het Groenhorst in Barneveld. Na vele nascholingen over verschillende onderwerpen heeft Maaike een opleiding voor gedragstherapeut voor katten gevolgd. 
Maaike is een echt kattenmens, ze heeft er inmiddels nog één. De oude dame Droes woont nu alweer vele jaren bij haar in huis, ze is van een klant geweest die plots is overleden. In eerste instantie gingen ze een nieuw huisje voor haar zoeken, maar Maaike en haar vriend werden verliefd op Droes en sindsdien woont ze bij hen. Op 5 oktober 2010 zijn Maaike en haar vriend Niek ouders geworden van zoon Jasper. Op 14 oktober 2012 is broertje Wouter geboren. In september 2018 werd het gezin uitgebreid met de hond Boef. 
Maaike werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

Op de volgende dagen zijn wij gesloten:

Tweede Paasdag (maandag 10 april)
Koningsdag (donderdag 27 april)
Hemelvaartsdag (donderdag 18 mei)
Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei)

Buiten onze openingstijden en op feestdagen kunt u voor spoedgevallen contact opnemen met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden-Nederland (0900 - 222 3000).