janSinds 1992 is Jan de Vogel eigenaar van Dierenkliniek Zamenhofdreef. Na een studie fysiotherapie is hij diergeneeskunde gaan studeren, waar hij zijn liefde voor dieren kon combineren met zijn interesse in medisch handelen. In 1990 is hij afgestudeerd als dierenarts, en heeft eerst elders in Utrecht in een praktijk gewerkt. In 1992 heeft Jan de praktijk aan de Zamenhofdreef overgenomen en de praktijk heeft sindsdien een flinke groei doorgemaakt. Jan investeert graag in verbetering van de kliniek en houdt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de diergeneeskunde goed bij. Jan werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

annemarieSinds december 2016 maakt Anne-Marie deel uit van het team. Ze is afgestudeerd in 1998 en daarna meteen begonnen in een dierenkliniek in Delft. Sinds 2001 is zij werkzaam in een grote dierenkliniek in Amersfoort. Haar aandachtsgebieden zijn tandheelkunde en chirurgie. Ze oefent al 20 jaar met veel enthousiasme haar vak uit en bespreekt graag met u de mogelijkheden voor de behandeling voor uw huisdier.
Ze is getrouwd en moeder van 2 kinderen. Thuis is het gezellig met hond Nina en de twee katten Banjer en Otje! Anne-Marie werkt op donderdag. 

ellen met konijnSinds december 2016 maakt Ellen deel uit van ons team. 
In 1997 is ze afgestudeerd als dierenarts. Na haar afstuderen heeft ze 2 jaar bij een dierenkliniek in Ridderkerk  en ruim 16 jaar in een kliniek in Amersfoort gewerkt. 
Ze richt zich vooral op de echografie en de chirurgie. Haar interesses liggen daarnaast ook bij de dermatologie en de interne geneeskunde. 
Ellen werkt op dinsdag, woensdag en donderdag.

JoanikewebsiteJoanike werkt sinds december 2021 bij dierenkliniek Zamenhofdreef. Afgelopen jaren heeft ze in verschillende spoedklinieken gewerkt. Omdat dit moeilijk te combineren is met haar gezin werkt ze sinds enkele jaren in de praktijk.

Ze woont met haar gezin in Utrecht. Op dit moment heeft ze geen huisdieren.

U kunt Joanike tegenkomen op maandag, woensdagochtend en vrijdag.

lisette3Al sinds 1990 werkt Lisette bij Dierenkliniek Zamenhofdreef. Opgegroeid op de grens van stad en boerenland werd de dierenliefde haar al vroeg bijgebracht.  Na de studie schoolmuziek op het conservatorium rolde ze, via een dierenarts waar ze af en toe meehielp in de praktijk, in het vak van dierenartsassistente. Lisette heeft een volière met parkieten gehad, 6 honden (een kruising, 2 chows, 2 akita’s en een Duitse Herder) en 2 huiskatten. Nu heeft ze haar derde akita.

Voor allerlei vragen over hondengedrag kunt u bij Lisette terecht. Ze is opgeleid tot gedragstherapeut voor honden en heeft daarna meerdere nascholingen gedaan.

Lisette werkt op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

IsabellaMaaike werkt sinds maart 2004 bij Dierenkliniek Zamenhofdreef. Na ruim 6 jaar bij een reclamebureau te hebben gewerkt, wilde ze haar passie volgen, dus is ze begonnen aan de opleiding tot dierenartsassistente aan het Groenhorst in Barneveld. Na vele nascholingen over verschillende onderwerpen heeft Maaike een opleiding voor gedragstherapeut voor katten gevolgd. 
Maaike is een echt kattenmens, ze heeft er inmiddels nog één. De oude dame Droes woont nu alweer vele jaren bij haar in huis, ze is van een klant geweest die plots is overleden. In eerste instantie gingen ze een nieuw huisje voor haar zoeken, maar Maaike en haar vriend werden verliefd op Droes en sindsdien woont ze bij hen. Op 5 oktober 2010 zijn Maaike en haar vriend Niek ouders geworden van zoon Jasper. Op 14 oktober 2012 is broertje Wouter geboren. In september 2018 werd het gezin uitgebreid met de hond Boef. 
Maaike werkt op maandag, dinsdag en woensdag.

nicoleNicole is na haar stage blijven plakken bij de dierenkliniek en sinds november 2016 in dienst. Ze wist op jonge leeftijd al dat ze later met dieren wilde gaan werken en is begonnen met de studie diergeneeskunde. De studie en de verantwoordelijkheden van een dierenarts bleken toch niet helemaal bij haar te passen. Vandaar dat ze besloot om de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistent in Barneveld te gaan volgen. 

Nicole woont samen met haar man en twee zoons Mees en Jip in Nunspeet. Hun beestenbende bestaat uit hond Guus en twee katten, de broers Muis en Lummel. Nicole heeft de opleiding tot kattentrimmer gevolgd. Daarnaast houdt ze zich bezig met het schrijven van teksten en nieuwsbrieven en het onderhouden van de website en facebookpagina.

Nicole werkt op dinsdag en donderdag. 

judith2Judith werkt hier sinds december 2018. Ooit startte ze aan de opleiding Biologie in Wageningen, maar ze ontdekte halverwege dat het vak van paraveterinair beter bij haar paste. Ze maakte een succesvolle overstap naar deze opleiding en heeft inmiddels al meer dan 10 jaar werkervaring opgedaan bij diverse klinieken in en om Utrecht.
Ze heeft met name een passie voor het assisteren bij operaties, de nazorg in de recovery en het laboratorische gedeelte van haar werk. Maar ook voor al haar andere werkzaamheden draait zij haar hand niet om.
Judith woont in Utrecht samen met haar 3 katten, Lewis, Zucchini en Pomodori en twee kippen, Chipolata en T-Rex.
Judith werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in onze praktijk.

dianaDiana heeft in juli 2022 haar diploma dierenartsassistent behaald in Houten en is meteen bij onze praktijk begonnen als dierenartsassistente. Zij woont in Asch, waar ze haar 7 paarden en pony's heeft, die zij verzorgt en berijdt. Ook heeft ze een bordercollie, Lola, waar ze graag lange wandelingen mee maakt en ook nog 8 poezen. Daarnaast zijn er bij haar thuis nog schapen, geiten, konijnen, cavia's en vogels, de perfecte basis om dierenartsassistente te willen worden. En als ze dan nog tijd over heeft, gaat ze graag de natuur in om dieren te fotograferen.
Diana werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.