Openingstijden: 
9 uur tot 19.00 uur

Behandeling volgens afspraak

Telefoon: 030-2615192

Bij SPOED na 19.00 uur en in het weekend: 0900-2223000

 

Sinds kort verkopen wij de smakelijke en gezonde Hill’s hondensnacks in verschillende varianten.

 

Het is prima om je hond af en toe wat lekkers te geven, onder andere om de band tussen jullie te versterken, om je hond te belonen bij goed gedrag of om je hond gerust te stellen op stressvolle momenten. Omdat er gekozen kan worden uit meerdere varianten is er voor elke hond wat wils:

 

  • Healthy Weight treats: deze snacks zijn geschikt voor de volwassen hond en ideaal om een gezond gewichtsverlies en –behoud te ondersteunen. 
  • Soft-Baked biscuits: deze snacks zijn geschikt voor alle volwassen honden, en vooral een goede keuze voor oudere honden vanwege de zachte en eenvoudig te kauwen textuur. De soft-baked biscuits kunnen ook gegeven worden naast dieetvoeding voor nier-, blaas-, gewrichts- en maagdarmproblemen.
  • Healthy Mobility treats: deze snacks met een heerlijke knapperige textuur kunnen worden gebruikt als aanvulling voor alle volwassen en oudere honden. De snacks helpen onder andere kraakbeenafbraak tegen te gaan en spiermassa op te bouwen en zijn hierdoor zeer geschikt als snack voor honden met gewrichtsproblemen.
  • HypoAllergenic treats: deze snacks zijn geschikt als tussendoortje voor honden met voedselallergie, voedselintolerantie en andere huidaandoeningen. De snacks voeden de huid en vacht.
  • Dental Care chews: deze hondensnacks hebben een unieke vorm en hardere textuur, waardoor de vorming van tandplak en tandsteen wordt verminderd. Door de zuivere muntsmaak met een vleugje peterselie zorgen deze snacks gelijk ook voor een frisse adem.

 

Wij als dierenartsen en assistentes zijn het er helemaal mee eens dat je hond beloond of verwend mag worden met wat lekkers, maar we vinden het natuurlijk wel belangrijk dat dit met mate gebeurt om overgewicht te voorkomen. Op de verpakkingen staat vermeld hoeveel snacks een hond per dag mag hebben.

De Hill’s hondensnacks zijn verkrijgbaar voor €4,95 per verpakking. Als er meer vragen zijn over dit product of de aanbevolen hoeveelheid voor uw hond kunt u natuurlijk altijd terecht bij één van de assistentes.

kat