Openingstijden: 
9 uur tot 19.00 uur

Behandeling volgens afspraak

Telefoon: 030-2615192

Bij SPOED na 19.00 uur en in het weekend: 0900-2223000

 

Met de zomer in aantocht is voor velen van ons het aftellen tot de vakantie weer begonnen.

Vakanties naar binnen- of buitenland zijn geboekt en nu is het wachten tot de koffers gepakt kunnen worden. Bij het regelen van de vakantie moet er natuurlijk ook wat geregeld worden voor onze huisdieren. Brengt u uw dier naar een pension? Informeer dan bij dat pension naar de eisen die zij stellen wat betreft vaccinaties, ontwormen en ontvlooien. Als een hond of kat meegaat naar het buitenland moet er, afhankelijk van het land van bestemming, rekening worden gehouden met onder andere de juiste vaccinaties, de aanwezigheid en juiste registratie van een chip en eventuele bestrijding van teken wormen, vlooien, teken en vliegen die in dat gebied veel voorkomen. De invoereisen voor huisdieren verschillen per land.

 

In mei is het mogelijk een gratis vakantiechecklist bij de assistent te krijgen. U krijgt dan informatie over de invoereisen van het land van bestemming, voor welke vaccinaties u eventueel nog langs dient te komen en over andere zaken waar rekening mee gehouden moet worden.

 

U kunt een afspraak maken via telefoon of e-mail, of even langs komen aan de balie. Vermeld daarbij alvast het land van bestemming. Tijdens de afspraak is het belangrijk het paspoortje van uw huisdier mee te nemen. U kunt hem of haar ook meenemen naar de afspraak, een tablet of pipet tegen wormen, vlooien en teken kan dan gelijk gegeven worden.

kat