Openingstijden: 
9 uur tot 19.00 uur

Behandeling volgens afspraak

Telefoon: 030-2615192

Bij SPOED na 19.00 uur en in het weekend: 0900-2223000

 

In verband met verschillende feestdagen in de aankomende weken zijn wij op de volgende dagen gesloten:

Van 25 tot en met 29 april is het de Week van de Teek! Dat betekent dat het de hoogste tijd is om uw kat of hond tegen teken te beschermen. Want wist u dat teken van maart tot en met eind november -en zelfs tijdens warme winters- actief zijn?

De maand februari is bij veel dierenartsenpraktijken de Maand van de Gebitsverzorging. In deze maand besteden we extra aandacht aan de verzorging en behandeling van het gebit van onze huisdieren.

Sinds 1 november gelden er nieuwe regels voor het chippen en registreren van honden. Krijgt u met uw hond een nestje of bent u van plan een hond te kopen? Dan is het belangrijk om op een aantal dingen te letten.

In de maand juni besteden wij elk jaar extra aandacht aan het chippen en registreren van huisdieren.

Naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen vanuit het kabinet hebben wij onze huidige maatregelen bij Dierenkliniek Zamenhofdreef ook wat uitgebreid.

Misschien is het u al wel opgevallen bij een wandeling door het park of het bos: op de grond liggen alweer veel groene eikels. Door de droogte en hoge temperaturen van de afgelopen maanden vallen deze onrijpe eikels al vroeg van de bomen.

U herinnert het zich vast nog van vorig jaar en ook dit jaar kunnen we hier weer overlast van verwachten: de schadelijke brandharen van de eikenprocessierups.

Regelmatig ontwormen is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier, maar ook voor de volksgezondheid.

De uitbraak van het coronavirus COVID-19 heeft een enorme impact op ons allemaal. In de hele wereld worden maatregelen genomen om verspreiding van het virus tegen te gaan en om ervoor te zorgen dat de medische wereld de toestroom van patiënten aan blijft kunnen.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de verspreiding van het nieuwe type coronavirus, COVID-19, tot een internationale gezondheidscrisis verklaard.

kat