Openingstijden: 
9 uur tot 19.00 uur

Behandeling volgens afspraak

Telefoon: 030-2615192

Bij SPOED na 19.00 uur en in het weekend: 0900-2223000

 

U herinnert het zich vast nog van vorig jaar en ook dit jaar kunnen we hier weer overlast van verwachten: de schadelijke brandharen van de eikenprocessierups.

Regelmatig ontwormen is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier, maar ook voor de volksgezondheid.

In de maand juni besteden wij elk jaar extra aandacht aan het chippen en registreren van huisdieren.

De uitbraak van het coronavirus COVID-19 heeft een enorme impact op ons allemaal. In de hele wereld worden maatregelen genomen om verspreiding van het virus tegen te gaan en om ervoor te zorgen dat de medische wereld de toestroom van patiënten aan blijft kunnen.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de verspreiding van het nieuwe type coronavirus, COVID-19, tot een internationale gezondheidscrisis verklaard.

Ieder voorjaar worden wij veel gebeld met meldingen over gevonden jonge vogeltjes, die luid piepend, zielig en hulpeloos op de grond of een tak zitten. Mensen willen vaak helpen door deze jonge vogels bij ons te brengen of om de dierenambulance hiervoor te bellen. 

In de maand maart ontvangt u bij een bezoek aan Dierenkliniek Zamenhofdreef een gratis tekenkaart waarmee u gemakkelijk teken kunt verwijderen.  

Veel mensen zijn gek op chocolade. Rond feestdagen zoals Sinterklaas, Kerst en Pasen wordt vaak extra chocolade gegeten.

Het is alweer december, de dagen worden korter en de nachten worden kouder. In de winter is er al veel minder voedsel te vinden voor vogels, en door de kortere dagen hebben ze daar ook nog minder tijd voor.

Nieuw bij Dierenkliniek Zamenhofdreef: Juniorconsulten voor puppy’s en hun eigenaren.

Sinds kort verkopen wij de smakelijke en gezonde Hill’s hondensnacks in verschillende varianten.

kat