Openingstijden: 
9 uur tot 19.00 uur

Behandeling volgens afspraak

Telefoon: 030-2615192

Bij SPOED na 19.00 uur en in het weekend: 0900-2223000

 

Het is weer december en Sinterklaas en Kerst staan voor de deur.

Met het klimmen der jaren kunnen dieren meer gaan drinken.

In de maand juli krijgt u 15% korting op Milbemax ontwormingstabletten.

 

De meeste wormsoorten die voorkomen in Nederland zijn spoel- en rondwormen.

Elk jaar wordt in juni de Chipmaand georganiseerd. Sinds 1 april 2013 is in Nederland het chippen en registreren van pups en honden verplicht en moet de eigenaar de registratie up-to-date te houden.

Met de zomer in aantocht is voor velen van ons het aftellen tot de vakantie weer begonnen.

De lente is voor alle katten hét onrustige seizoen, of ze nu binnen leven of buiten. Buiten zijn katers op zoek naar krolse poezen om te dekken.

Teken-encefalitis is een virusziekte die hersenvliesontsteking bij hond en mens veroorzaken.

Wanneer in de aanloop naar de zomer de temperaturen weer omhoog gaan is het belangrijk om je konijn en zijn of haar omgeving goed schoon te houden.

In maart krijgt u een gratis tekentang bij een bezoek aan dierenkliniek Zamenhofdreef. Teken zijn kleine spinachtige beestjes die vooral in bomen, struiken en hoog gras zitten en in Nederland vanaf het voorjaar tot in het najaar actief zijn.

Februari is de maand van de gebitsverzorging bij huisdieren. In deze maand wordt in veel dierenartsenpraktijken in Nederland, waaronder dierenkliniek Zamenhofdreef, extra aandacht besteed aan het gebit.

De feestdagen zijn weer voorbij, velen van ons zitten vol van alle kerstkransjes en oliebollen en beginnen het jaar met goede voornemens om gezonder te gaan eten en de sportschool weer eens op te zoeken.

kat