Openingstijden: 
9 uur tot 19.00 uur

Behandeling volgens afspraak

Telefoon: 030-2615192

Bij SPOED na 19.00 uur en in het weekend: 0900-2223000

 

Gebitsproblemen bij honden en katten komen vaker voor dan je denkt. Daarom vragen we elk jaar in februari aandacht voor dit probleem tijdens de Maand van de Gebitsverzorging.

 

Het is belangrijk om de symptomen van gebitsproblemen te herkennen. Sommige dieren eten minder of willen geen harde brokjes meer eten. Soms kauwen ze duidelijk nog maar aan één kant of wrijven ze langs hun bek. Ook kan een sterke onaangename geur uit de bek wijzen op een gebitsprobleem. Daarnaast zijn er ook veel dieren die niets laten merken terwijl er toch echt (ernstige) gebitsproblemen aanwezig zijn. Het is daarom belangrijk het gebit van uw huisdier regelmatig te laten controleren. 

 

In de maand februari geven we u de kans om gratis het gebit van uw dier te laten checken. We controleren of het wisselen bij de jonge hond of kat goed gaat, of er bij oudere dieren pijn is in de bek en of andere problemen zijn ontstaan. Als er problemen zijn, maken we samen een plan om die problemen op te lossen. Zijn er geen problemen, dan is dat natuurlijk ook fijn om te weten.

U kunt een afspraak maken voor de gratis gebitscontrole via de telefoon of het afsprakenformulier op de website.kat